Termene si Conditii

Introducere

‚Äč

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.fantani-arteziene.eu , implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. 

 

Continut site si Copyright

 

Echipa www.fantani-arteziene.eu face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesori neincluse in pachetele standard.

Nu ne asumam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Textele si pozele prezentate in acest site ( www.fantani-arteziene.eu ) nu pot fi reproduse decat cu acordul scris al autorului. Suntem singurii detinatori al dreptului de publicare pe orice suport a informatiilor continute in www. fantani-arteziene.eu conform legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Preluarea oricarui text sau poza din acest site fara acordul autorului intra sub incidenta art. 1398 din legea citata: "constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amenda de la 2.500 ron la 40.000 ron punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual." 


Frauda

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.fantani-arteziene.eu , sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.fantani-arteziene.eu, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.fantani-arteziene.eu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Piatra Neamt, Romania.

 

Dispozitii finale


www.fantani-arteziene.eu isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului fantani-arteziene.eu, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Retururi

Produsele achizitionate la distanta:


Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna numai in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Fantani-arteziene.eu va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a solicitarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acesta revine in totalitate in sarcina clientului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Costul transportului produselor de la sediul fizic al Fantani-arteziene.eu catre client si de la client catre sediul fizic al Fantani-arteziene.eu revine strict in responsabilitatea clientului.


Produsele cu lipsa de conformitate:


Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa inaintarea notificarii scrise catre Fantani-arteziene.eu. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului dar nu si a cheltuielilor de expeditie.

Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.


Produsele primite defecte:


In eventualitatea in care produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in scris a Fantani-arteziene.eu in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.

Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre client.

Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.


Reclamatii


Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

Fantani-arteziene.eu, folosind formularul online sau numerele de telefon afisate pe pagina de contact.


Conditii de garantie


Garantia se solutioneaza la sediul Fantani-arteziene.eu prezentat in pagina de contact de catre Fantani-arteziene.eu, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. . Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (20 EUR fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).