Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

MarmoTek®

MarmoTEK       

                     marmura                agregate               culori

Ce inseamna MarmoTek ® ?

 

Inseamna o piatra compozita creata dupa o tehnologie noua, de ultima generatie, dezvoltata de catre noi, fiind testata si imbunatatita in timp pentru a reusi amestecarea optima a cimentului alb, a praful si mozaicul de marmura, al unui compus special intr-o reteta optima pentru a imita marmura si a obtine turnarea acestui amestec special in forme fara a se produce gauri si fisuri in material si pentru a avea o rezistenta cat mai mare in timp. MarmoTek® are o rezistenta excelenta la variatiile de temperatura ( inghet/dezghet) datorita faptului ca acest material nu permite infiltrarea apei in masa lui, in urma testelor de laborator s-a dovedit ca materialul are o rezistenta la apa de 0 mm dupa 24 ore de la turnare la o presiune de 0.8 MPa datorita faptului ca atat turnarea cat si uscarea se face in spatii si cuptoare cu reglare a umiditatii.

Datorita acestui proces de turnare si uscare materialul nostru nu necesita o tratare suplimentara cu produse de impermeabilizare. Compozita MarmoTek® poate avea si capacitatea de a produce la suprafata micro fisuri iar in urma antichizarii reuseste sa imita si sa dea impresia, in cele mai mici detalii, ca produsul finit are o vechime indelungata.

Datorita unei rezistente la comresie medie de 88 MP si a rezistentei maxime de 107,5 MPa materialul MarmoTek® este alegerea perfecta si ideala pentru turnarea ornamentelor de gradina cum ar fi fantanile aretziene si a bazinelor pentru acestea, statuetele, ghivecele pentru flori si a ornamentelor pentru casa care necesita o rezistenta mare cum ar fi coloanele ornamentale si balustrii din beton.

In urma testelor de laborator efectuate am reusit sa descoperim ca MarmoTek® are o rezistenta la sarcim aproximativ de doua ori mai mare decat betonul utilizat in construcii de inginerie civila si de 4,5 ori mai mare decat cele de locuinte.

Daca doriti produse de buna calitate si durabile in timp recomadare noastra este de a cumpara ornamente de gradina produse din MarmoTek®.

 

Mai jos va prezentam un grafic cu rezistenta materialului MarmoTek® comparativ cu alte materiale.

grafic marmotek